Valmentajat

Me BM-klinikalla käytämme aina elämäntapamuutoksen koulutettuja ammattilaisia, olipa kyseessä sitten alkoholinkäytön vähentäminen, omaan ajankäyttöön liittyvät haasteet, työstressi, uupumus, seksuaalisuus, ihmissuhdeongelmat jne. Osalla valmentajistamme on oma toipumiskokemus päihderiippuvuudesta. Oma rankkakin elämänkokemus toimii voimavarana sinun tueksesi. Meiltä saat konkreettisia työkaluja, joissa ei moitita eikä saarnata. Valmentajiamme ovat:

Jussi Kinnunen

Jussi on klinikkamme johtaja ja muutosvalmentaja.

Jussi on tehnyt päihdetyötä vuodesta 2000 lähtien. Jussin lopputyö sosionomi AMK- koulutuksesta käsitteli muusikkoutta sekä toipumista päihderiippuvuudesta. Jussi Kinnunen on ammattilainen, jonka kanssa on helppo jutella kiperimmistäkin kysymyksistä.

Auktorisoidun seksuaalineuvojan pätevyys on tuonut Jussille asiakkaita myös henkilöistä, joille päihteet eivät enää ole ongelma, mutta uusi elämäntyyli päihteettömänä mietityttää mm. seksuaalisuuteen liittyen. Päihdetyössä Jussi hyödyntää kognitiivisen päihdetyön malleja, minnesotamallia, sekä dialogista oppimisteoriaa. Jussi oli Korkki Kiinni tv- ohjelmassa valmentajana ( YLE 2015 ), lisäksi hän on asiantuntijana Vapaa valitsemaan kirjassa ( Tammi 2015 ). Jussi on myös kysytty luennoitsija.

Varaa yksilöaika Jussille nettiajanvarauksestamme tai soittamalla puh. 041 511 5678. Vastaanotto myös Eiran lääkäriasemalla Helsingissä. Lahdessa vastaanotto Arte-lääkärit 020 734 5678. Myös läheinen voi olla mukana alkukartoituksessa.

  • Jussin koulutus:
  • Musiikkiterapian perusteet 1998
  • Kalliolan klinikan sijaisohjaajakoulutus 2000
  • Päihdetyön ammattitutkinto 2007
  • Analyyttisen ryhmäpsykoterapian perusteet 2007
  • Sosionomi AMK 2012
  • Auktorisoitu seksuaalineuvoja 2014
  • Työterveyshuollon sosiaalialan asiantuntijapätevyys 2015

Piia Sumupuu

Piialla on vastaanotto Kajaanissa ja mahdollisuus toimia myös verkon kautta (mm. Skype, Facetime), lisäksi tarvittaessa kotikäyntejä. Piia tarjoaa muutosvalmennusta elämäntilanteiden luomiin haasteisiin, erilaisista riippuvuuksista irroittautumiseen, toimimattomiin ihmissuhteisiin, työuupumukseen ja stressiin sekä surun tai eron käsittelyyn. Piialla on myös pätevyys toimia sosiaalialan asiantuntijana työterveyshuollossa, joten voit kysyä oman työterveyshuollon kautta mahdollisuutta tulla kela-korvattavalle arviointikäynnille. Yhdessä ja luottamuksella teemme arvion tilanteesta sekä kartoitamme erilaisia jatkohoito- tai valmennusmahdollisuuksia.

Laaja-alainen koulutus tarjoaa Piialle mahdollisuuden käyttää työssään eri metodeja asiakkaan tarpeen ja toiveiden mukaisesti. Punaisena lankana kulkevat ratkaisukeskeisyys sekä luovuuden hyödyntäminen. Piia valmentaa sekä yksilöitä että ryhmiä. Hänelle voit varata yksilöajan numerosta +358 400 428318 arkisin. 9-17.

Inka Kasurinen

Inkalla on kokemusta päihdetyöstä mm. Myllyhoidon eri yksiköissä. Hän tuntee päihdeongelman monesta eri vinkkelistä. Päihde- ja mielenterveystyön lähihoitaja koulutus, sekä oma toipuminen vakavasta päihdeongelmasta toimii Inkan voimavarana.Tällä hetkellä Inka on työn ohessa sosionomi AMK-koulutuksessa. Hänen rauhallinen asenne ja läsnäolo ovat saaneet kiitosta asiakkailtamme. Inka toimii BM-klinikalla ryhmän ohjaajan tehtävissä sekä muutosvalmentajana.

Inkalle voit varata ajan soittamalla numeroon 041 511 5678. Myös läheinen voi olla mukana alkukartoituksessa.

Heidi Saukkonen

Heidin kokemuksen kirjo päihdetyönkentällä on laaja ja erityistä tukea tarvitsevien perheiden kanssa työskentelystä hänen kokemuksen on pitkä.Parhaillaan hän suorittaa loppusuoralla olevia sosiaalialanopintojaan ammattikorkeakoulussa. Voimavarakeskeinen ja positiivinen työote, lämpimän läsnäolon kera, ovat hänen vahvuutensa. Heidi toimii BM-klinikalla ryhmän ohjaajan tehtävissä, sekä muutosvalmentajana.

Takaisin ylös